ФОРУМ про просування сайтів

ФОРУМ про просування сайтів

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 15.06.2026 - 10:08:29
Сторінки:  1  

Часткове розблокування рахунку на основні потреби

АвторПовідомлення

Dasny

Експерт

Статистика:

Чи можливо розблокувати рахунок частково, щоб я міг отримати хоча б деякі гроші на життя?

Повідомлення # 1 14.06.26 - 23:11:51
RE: Часткове розблокування рахунку на основні потреби

vasi-lissa

Експерт

Статистика:

Часткове розблокування рахунку можливо в деяких випадках. Якщо ви подадите клопотання до виконавця з проханням дозволити вам отримати частину коштів на основні потреби прожитку, виконавець може розглянути ваше клопотання. Необхідно обґрунтувати цю потребу, наприклад указавши на те, що ви не маєте іншого доходу і не можете платити за квартиру, їжу та інше. У деяких випадках виконавці йдуть назустріч, особливо якщо борг не шкодить основним потребам боржника. Ви також можете спробувати відкрити новий рахунок в іншому банку для отримання зарплати, поки ваш основний рахунок буде розблокований. Якщо у вас є засоби на іншому рахунку, перевіть їх на новий рахунок.

Повідомлення # 2 14.06.26 - 23:33:05

Belolika

Експерт

Статистика:

Коли мені заблокували рахунки, я зміг частково повернути доступ до грошей через виконавця на базові витрати, а для зарплати відкрив нову картку в іншому банку. Це підтримало мене, але самостійне розв'язання таких питань — завжди лотерея. Якщо виконавець відмовляє або ви не хочете витрачати сили на бюрократію, не гайте часу й звертайтеся до сервісу єОпора. Фахівці знайдуть швидке рішення для зняття арешту: https://eopora.com.ua/services/znyattya-areshtu-z-rahunkiv

----------------------------------------
Авторские украшения Яскрава - У подружек нет такого!
Повідомлення # 3 сьогодні в 00:27
Де стежити за українською політикою : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 8.9.9